söndag 12 december 2010

Terrorismens apologeter

Så har då Sverige - dessvärre, men inte helt oväntat - utsatts för vad som verkar vara ett vansinnesdåd av en muslimsk självmordsbombare. Enligt de stora tidningarna hade vansinnesdådet förgåtts av ett meddelande till bl.a. TT, med innebörden att Sverige nu skulle straffas för en rad kränkningar mot muslimer; exempelvis svenska trupper i Afghanistan och Lars Vilks rondellhund. Nu verkar det - tack och lov - som om självmordsbombaren misslyckades med sitt uppdrag såtillvida att inga oskyldiga kom till skada.

Jag ska inte uppehålla mig vid de sjukliga vanföreställningar som ligger bakom dessa avskyvärda dåd som utförs i religionens namn; däremot tänker jag kommentera de förväntade kommentarerna till vansinnesdådet som genast dyker upp på diverse kommunistiska och "antirasistiska" bloggar. En snabb genomläsning av dessa visar på hur illa ställt det är i nationen när det finns apologeter som till varje pris försöker marginalisera vansinnesdådet genom att ändra fokus på ett rent häpnadsväckande sätt. I stället för att fördöma mordförsök på det egna folket går man i stället till vettlöst angrepp på vad man kallar "rasister" och "islamofober" (ett hittepå-ord som beskriver något som inte existerar). Som självutnämnda "übermensch" av en sort som självaste Hitler skulle ha uppskattat försöker nu dessa apologeter hävda att Sverige har sig själv att skylla eftersom man har trupper stationerade i Afghanistan  (trupper som försöker hjälpa till att bygga upp en demokrati i landet).

USA- och Israelhatet är så totalt överskuggande för kommunisterna att man går till sängs med vem som helst som delar detta hat; märkligt nog tycks man inte inse att om islam fick den makt den eftersträvar skulle ogudaktiga kommunister vara bland de absolut första som eliminerades. http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/nej-sverige-ar-inte-som-nazityskland_5817633.svd

Den andra gruppen apologeter, företrädesvis bestående av hjärntvättade ungdomar som aldrig har upplevt ett samhälle utan religionskonflikter, spelar som regel på "rasistkortet". Är man kritisk mot religioner i allmänhet och islam i synnerhet är man "rasist", för så har skolan sagt under hela deras uppväxt. Har de dessutom genomgått Expo-indoktrinering är tunnelseendet totalt. Det sorgliga är att dessa ungdomar, som var tänkta att utgöra Sveriges framtid, så totalt har halkat snett i tillvaron. Förmågan till eget kritiskt tänkande verkar vara noll - jag kan inte låta bli att undra när detta samhällsmoraliska förfall startade.

Debatten kommer naturligtvis att fortsätta under den närmaste tiden - vi kommer att få veta mer om de faktiska omständigheterna med självmordsbombaren. Själv är jag djupt oroad över den utvecklingen som vi bara ser början på - och jag tror tyvärr det är för sent att stoppa den nu!

1 kommentar:

  1. http://www.svd.se/nyheter/inrikes/varning-kom-fore-sprangningarna_5804157.svd

    Verkar snarare som om det är militären som jobbat..

    SvaraRadera

I denna blogg är det högt i tak, vilket innebär att en fri debatt eftersträvas. Några förbehåll finns dock: personliga påhopp samt rasistiska och fascistiska kommentarer publiceras inte, liksom politiskt korrekt struntprat.