tisdag 10 augusti 2010

Vem ska man tro på?

Är invandrade män mer våldtäktsbenägna än svenska män? Sverigedemokraterna avser att granska statistik om domar i våldtäktsmål för att se om män med invandrarbakgrund är överrepresenterade i denna statistik. Man refererar till Norge, där det tydligen visat sig att det, när det gäller överfallsvåldtäkter i Oslo, i samtliga fall var icke-västliga invandrare som var förövare vid dessa våldtäkter under de senaste tre åren.

I en Rapport-sändning uttalade sig BRÅ:s "expert" Klara Hradilova-Selin; hennes analys var att våldtäktsoffer (p.g.a. fördomar) skyller på invandrare, trots att de blivit våldtagna av svenska förövare.

Nu är jag ingen psykolog så jag kan inte tvärsäkert uttala mig, men för en lekman verkar det faktiskt osannolikt att en kvinna som utsatts för något så fruktansvärt som en våldtäkt skulle peka ut en invandrare som den skyldige när förövaren i stället var en etnisk svensk.

Vad säger kvinnorna om detta?


http://politisktinkorrekt.info/2010/08/09/i-norge-talar-man-klarsprak-om-valdtakterna/#more-51281"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I denna blogg är det högt i tak, vilket innebär att en fri debatt eftersträvas. Några förbehåll finns dock: personliga påhopp samt rasistiska och fascistiska kommentarer publiceras inte, liksom politiskt korrekt struntprat.